top of page

Kære musiklærer!

Musikalsk udfoldelse og sammenspil har vist sig at være ekstremt fordrende for både trivsel og læring. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at skolens musikalske faciliteter bare spiller, så musiklærerne kan fokusere på det vigtige - undervisning, formidling og musikalsk leg.

Overblik over alt dette er for rigtig mange musiklærere (og pedeller) forståeligt nok sekundært eller langt nede på listen. Der er nok at se til på en skole, og det er ikke prioriteret på læreruddannelsen.

Som om det ikke var nok, skal årsbudgettet for indkøb af instrumenter også bruges fuldt ud, for at undgå reduktion i næste års budget. Som sælger har jeg oplevet hvorledes dette ofte resulterer i sidste øjebliks uovervejede panikkøb og dermed dårlig udnyttelse af budgettet.

 

Alt dette kan jeg hjælpe jer med at holde styr på.

 


Med snart 30 år i musikbranchen som både udøvende musiker, sangskriver, producer, tekniker, sælger, supporter og underviser, kan jeg tilbyde både aflastning, rådgivning og praktisk hjælp til indkøb, vedligehold og opsætning af musikudstyr, der kan spare jer både tid og penge. 

Mit tilbud til jer kunne f.eks. se således ud: 

  • Gratis og uforpligtende møde med gennemgang af jeres faciliteter og ønsker.


  • Gennemgang af, og forslag til, bedre udnyttelse af eksisterende udstyr.


  • Forslag til indkøbsliste baseret på jeres behov og ønsker.


  • Besøg med fast interval med sparring hvor alt gennemgås, justeres og optimeres.


  • Kurser til musiklærerne i IT-muligheder (Musikprogrammer, iPad apps, etc.) og hvordan disse kan integreres bedre i undervisningen.

  • Teknisk hjælp til afvikling af større events (koncerter, musicals, teater, etc.)


  • Jeres tanker og idéer!Jeg håber jeg har vakt jeres interesse og hører meget gerne fra jer hvis I vil vide mere.

bottom of page